Isnin, 20 Januari 2014

Kelas sulam riben



Assalamualaikum

Alhamdulillah akhirnya maklang dapat juga buat kelas riben yang dah lama kawan2 maklang nak. Last year mmg tak sempat nak buat kelas. Sibuk dengan urusan sendiri dan juga urusan anak2 yang periksa. 3 orang periksa mmg demam laa nak menjaga huhu.. Alhamdulillah akhirnya selesai sudah. Alhamdulillah result anak yg 2 memuaskan walau ada yg tak sepenuhnya A. Tak apalah.. Banyak tu rezki dia.. Terimalah seadanya.. Alhamdulillah...


Maka berlangsunglah kelas riben maklang pagi tadi. Ada 5 pelajar semuanya.. Selesai sudah 2 module:)


Masa break time sempat hidangkan brownies yg angah buat semalam dan roti filled with cream cheese. Nasib baik ada yang tolong buatkan..




Kelas selesai hampir jam 2 sebab ada pelajar yg dtg lewat dan tak dapat nak attend fully sebab ada bawa baby. Bila baby dah tidur barulah maklang dapat ajar dia one to one. Alhamdulillah...

Habis kelas, maklang layan jahit beg tapi tak dan siap pon... Biasalah kalau lepas kelas mmg terasa keletihan... 

Petang sempat gi umah kawan yang jahit kan jubah maklang. Alhamdulillah.. Berpuas hati:).. Nak pakai masa annual dinner cik abang wiken ni insyaAllah...


Terexcited pulak maklang nak pakai baju merah menyala ni... Terimakaseh banyak pada Nita yang menolong... :)


Malam ni bercita2 nak siapkan tempahan pouches. Ada 30 bj semuanya.. Baru yang siap yg ke 7.. InsyaAllah dapat siap 3 buah dah bersyukur banyak :) 


Lupa nak tayang brekfas yang angah buat utk adek2 dia pagi tadi.. Roti sardin gulung... Sedap! Tq Angah...

Sehingga berjumpa lagi:)

Jom kita berselawat.. Allahhummasoli'ala Muhammad...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan