Jumaat, 17 Januari 2014

Makan kat luar


Assalamualaikum

Malam ni kami makan kat Nando's. Anak2 sibuk nak makan kat sini. Lama dah tak makan kata mereka. Walhal masa kat KL masa maklang gi date ngan kakak2 masa belajar dulu, maklang bawa balik utk mereka. Kat sini mahal. Sekali sekala bolehlah.. Kalau selalu rebeh gak poket. Nak2 tgh2 bulan macam ni.. 


Kalau ikutkan maklang malas nak kluar makan. Tapi karang ada yang moncong sbb mak tak nak pegi. Malas sangat nak bersiap. Keluar pukul 8:30, pukul 9:30 belom lagi dapat makan. Tu yang malas nak kluar. Kalau kat rumah kejap dah selesai. Boleh sambung keje.. Dahlah hari ini tak banyak yang maklang accomplish.. Huhu

Abah order je..anak2 nak pergi popular lah..nak pergi mana entah lagi..

Mek ni konon rajin baca buku yg dia baru beli..



Nak gak selfie ngan cik abang... Mak oi.. 5 dagu I

Bujang yang nak sangat makan kat sini

Peace.. Sengih2 bila Abah kata boleh nak makan kat nandos:)


Berebut sebab semua dah lapar!

Masa pinggan kosong...sudu dah tersusun..

2 chicken...mmg sedaplaa cuma poket demam huhu



Angah punya

Dah Angah punya jugak..

10 lebih baru tiba rumah...kena sambung keje nak bayar yg terkoyak tadi..moga Allah permudahkan.. Aminnn

1 ulasan:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam