Khamis, 9 Januari 2014

selamat tahun baru 2014


Assalamualaikum...

selamat tahun baru! maklang masih awal lagikan nak ucap selamat tahun baru. baru 9 hari , hari ini. alhamdulillah...  tahun ini tahun baru di sambut di OttenVille. masa strike 12:00am..maklang dah sampai ke bulan kot. sedar2 dah 12 lebih waktu Bandung..


sangat bercita2 nak menulis, tapi macam biasalah terbengkalai belaka...hehehehhe...sibuk entah tak tahu apa2 pun kadangnya...


tapi ini dah 3 hari maklang cuba untuk tidak menyibukkan diri. maklang menjahit pun sikit2 je sebab maklang nak cuti. nak baca novel pasal ariana rose - drama slot Akasia tv3. jadi kemaruk pulak baca novel. lagipun mmg nak cari alasan sebab maklang asik batuk tak habis2. so kena rehat = tak payah jahit = baca novel...boleh?

sekolah dah pun bermula sejak hari lepas. untuk anak2 maklang lah. terlajak cuti sebab masa book tiket utk balik mesia ari tu cik abang ingat and maklang pun ingat, seolah start ahad baru ini...habis...dah terbook, terpaksa lah melajak kan cuti. hehehe...

so kami sampai ke Kerteh, jumaat malam lebih kurang jam 11:30pm. Macam tak abis kemas rumah KL. siap 1 sambung 1...hmm sampai pukul 6 kot baru selesai. Entahlah apa yang banyak sangat pun tak tahu. Petang tu balik Kerteh...macam bawak lori 1 tan punya barang...sepenuh sepadatnya..itupun 2 beg besar plus 1 beg kecik dan balik dulu ngan kakak n Maya...


balik dari KL , maklang and cik abe demam..2 hari macam nak golek2 je atas katil. aduhai tekak ku:(...


sori banyak celoteh...maklang sambung nnt ye..meh layan gambar as usual:)

Bye2 2013...this picture was taken on our way back to KL from Bandung...on 1.1.2014:)




First trip balik Kerteh on 3.1.2014

School resumes on 5th Jan 2014..see how tall Hakim has grown..sape abang or siapa kakak?

Doa mak anak2 mak berjaya dunia akhirat..Aminn



and currently...maklang berangan nak muda...baca crita cinta...baru kena 'sound;' ngan ustadzah tadi...kan elok baca sirah nabi...kejap eh ustadzah..InsyaAllah lepas ni.


Ok...salam malam jumaat...moga hidup Allah berkati...Aminnn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan