Sabtu, 1 Februari 2014

3 weddings and one tahlil doa selamat..



Assalamualaikum

Alhamdulillah.. Hari ini kami sama2 berkhenduri khendara.. 3 buah rumah makan ayam and daging. Jangan pening kefala sudah. Tapi at this time pon cam dah pening sikit. Sebab 1 hari kepala bertudung .. Rasa macam terpengap.. Rambut pulak dah lama tak digunting maka ketebalan sangat dirasai...

Jam 11:30 pg , maklang dan cik abang dah pergi ke majlis reception kak
Zah di KGRP. Sedap makanan dan keadaan aircond dalam KGRP sangat selesa. Kadang berangan jugak, kalau anakanda kawin nak jg buat kat situ. Tapi termampukah kami?

Pengantin:)


Ambil serba sedikit.. Daging sedap, ayam sedap, nangka paling sedap . I don't like the fish and daging masak kicap.


Ini dessert. Sedaaaap.. I wonder if ini tuan rumah yg buat:)


Tak dapat bergambat dengan pengantin, bergambar dengan emak pengantin pon jadilah. Sebelah emak pengantin is kak Rohmah yg vogue. I like the way she dress herself...:).. Vogue sentiasa!

Nak tayang jugak.. Kek cantek ni. Kalau ada yg nak tempah.. http://mymessykitchen. blogspot.com:)


After function kak zah.. Kami rumah umi. Tak tahu pun that cik abang kenal suami dia. At first malas je nak pergi sbb tak ingat umi jemput ke tak. Wassap
Geng usrah.. Hehe.. Semua geng surau dijemput. Semenjak dua menjak ni cam
banyak je lupa:(
 Second khenduri makan kuehmueh je.. Share ber2.. Pastu mengecek nak rasa nasi dan daging sedikit dr cik abang:)

Jam 1:20pm kami bertolak Kerteh menuju Pulau Kambing. Sepupu maklang ada reseption belah rumah perempuan. Anak wan Pari dan tok uncle yg ke4. Puas sungguh makan gulai..;) Ex boss maklang stalked kami.. Sedar2 dia wassap gambar kereta maklang..

Ni gi khenduri ke?maklang sedar lepas balik khenduri.

Yg kelakar bila someone tegur maklang and kata.. Ni maklang ye? Terkojut den rupa2nya dia pengikot setia i.. Hehe..

Ni gambar dgn peminat senyap maklang.. Norliah nama dia..

Sessi bergambar:)

Cik abang kata nak bergambar dekat
dengan pengantin.. Nak dapat aura pengantin.. Apakehe suamiku??!

Alhamdulillahn sempat mengabadikan gambar bersama perantin..

Dan otw pulang kami pon mengselfikan diri kami 6  beranak

Maklang dah ngantuk. Macam malas
nak pergi majlis doa selamat.

Moga dpt berjalan dengan lancar.. Jap nak eksyen steak yg along buat semalam... Best in the world! TQ sayang ku!


Setakai ini dulu ya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan