Isnin, 17 Februari 2014

Happy birthday Nurfaezin, weddings n meeting friends

Assalamualaikum

Last 14hb Feb birthday Angah yg ke 18.. Besar panjang dah anak dara maklang no.2. Tak beli kek kali ini. Langkah2 penjimatan. Nak buat pon malas. So balik pasar tani pagi tu maklang marinate 1 ekor ayam:).. Malam Angah potong ayam instead of cake:).. Alhamdulillah!




Sabtu pagi lepas subuh maklang and my darling pi walking walking :).. Kelakar darling i siap bawak kayu.. Pemberat katanya:)

Berlatarbelakangkan bukit mempusi:)

Wah.. Pendekar ke?

Balik jalan2.. Sementara darling i bersihkan diri nak hantar Maya tuisyen, sempat maklang gorengkan kuew teow..


Tengahari mee kari pulok


Dan satar dan otok2..

Dah petang sikit.. Pergi pulak khenduri kawan, Kamal, kawan masa keje dulu.. Seronok bila jumpa kawan2 lama. Terasa rindu masa2 keje dulu:(

Kamal bapa pengantin, Rosli dan Zainin satu dept. ngan maklang.. Salmah isteri Rosli:)

Bersama salmiah finance dept dan rohani QA

Ini Ramlee, suami salmiah bersama 4 anak2 mereka.. How they have grown..ingat lagi dulu maklang yg punya keje matchmake dia orang ni sampai berjanji nak kasi 100 bunga telor if they got married.. Alhamdulillah.. 4 dah anak mereka:)

Ini nazmee , mech designer, dulu sama ofis, now dah masuk client:) syukur alhamdulillah!

Share ber2... Romantiklah konon.. Walhal perut dah kenyang. We had bubur kacang semangkuk kecil seorang..



Bersama kak zah, kawan usrah maklang yg juga orang kayo kerteh..;)

Habislaa minggu ni.. Jumaat Sabtu makan makan je.. Lupa jumaat pon ada wedding kat rumah exboss maklang.. First time jumpa maam dia, terkezut gak.. So very the ramah, siap ada berkat utk maklang.. Rezki jgn ditolak:) sempat jumpa anak sedara xboss ni . Dia kata dia rajin blog maklang.. Tq Dr. Norashikin:).. Ada gambar dia punya wedding kat blog maklang yg last year.. Now dah nak dpt baby dah. Moga
dipermudahkan

Ada jugak nak nyebok.. 


Thats all for now.. Cerita hari ahad sambung besok if sempat..

Tq for stopping by.. Assalamualaikum

1 ulasan:

  1. Seronoknya Maklang...sekali sekala sambut birthday dengan potong ayam instead of potong kek pun ok juga..

    BalasPadam