Selasa, 4 Februari 2014

Jualan

Assalamualaikum

Tak sempat nak updet. Semalam and hari ini mengantuk je keje nya. Entah kepenatan pergi KT ke penat menjahit ke tak tahulaa.. Semalam tengahari maklang tak masak pon. Memula nak kukus ikan siakap. Tiba2 darling i kata nak makan laksa penang. Dok teringat2 laksa penang sebab along cerita makan laksa penang kat Paparich. Hehe.. Bestnya tak payah 

Haa tu dia. Setupperware besar kuah dia. Darling order utk 10 orang tapi rasanya boleh makan 20 orang kot! Alhamdulillah!


Sedaaaappp.. Alhamdulillah..

Tengahari kes kelam kabut... Kawan seoffice maklang mesej kata nak singgah otw balik KL. Mmg ada jempot singgah tapi terlupa dan dia pon tak beritau awal. Beritau masa dia dah kat Paka.. Mak oiii.. Termelompat maklang. Nak kasi makan apa ni? Huuhuu.. Sib baik ada nasi, so nasi gorenglaa, then teringat ada tauhu so buat tauhu dengan kuah rojak cina, then ada cake chocolate .. Alhamdulillah.. Ada juga nak dihidangkan...:)

Gambar maam kawan ada kat hp darling. Lupa nak minta dia wassap ..:)

Petang bw bujang ke clinic. Tonsil nak melekat dah.. Sian. Pagi smlm dia demam... Dapat 2 hari mc. Sebab Dr. Kata kena rehat..otw balik dapat mesej dari kawan... Oooa ada kueh2 utk maklang dan famili.. Alhamdulillah:)

 

Sedaaappp..
Alhamdulillah! Rezeki jangan ditolak!

Alhamdulillah pagi tadi maklang bukak kedai:) cg tempah mee hoon lada itam**

Alhamdulillah! Habis semuanya!


Alhamdulillah siap dah 2 biji!

Ok sini dulu.. Tengah blackout seminit tadi! Alhamdulillah..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan