Sabtu, 8 Februari 2014

Makan2 dan boling

Assalamualaikum


Arini adalah hari makan.. Hmm wiken lah katakan..

Pagi2

Lepas brekfas.. Sambung buat kuah mee rebus.. Semalam dah tumis, arini letak kacang dan keledek.. Kena pulak keledek dah berserat.. Kena tapis pula amek serat dan blend.. Dari ari rabu kot cik abang i request... Weekdays mmg tak dan makan macam ni.. So bab merasa je dah sepinggan besau!

Tu dia.. Tak toleh2 lagi...


Kemudian kami pi wedding anak
Kawan somewhere kat kampung baru ni

Sempat selfy .. Hehe

Lepas makan nasi.. Makan rojak pulak

Dan 2 round pulut itam.. Sedaaaaap sangat ini


Lewat petang cik abang ajak makan mee lagi.. Mmg macam lepas geram je.. Hehe

Portion cik abang..



**
Anak bujang bersedih. Dia terpilih sebagai pelapis utk boling peringkat negeri. Coach kata training 4x seminggu. Ahad , isnin , khamis dan sabtu. 

Maklang agak keberatan nak kasi dia join sbb training banyak sangat. Dengan jadual yg 3 hari balik about 2:40-3pm dan 2 hari balik dekat pukol 5ptg, macamana lah dia nak capai semuanya..

Harap2 kekeciwaan dia tak berlarutan.. Kesian pulak nnt tak de masa main.. Ya Allah permudahkan lah urusan ku menjaga anak2 sehingga menjadi soleh dan solehah .. Dan permudahkan mereka melalui liku2 hidup yg penuh dugaan..Aaminnn

1 ulasan:

  1. Sedap sangat mee rebus tu maklang sampai cik abang tu makan tak menoleh kiri kanan dah hehehe..

    BalasPadam