Ahad, 9 Mac 2014

Hal sekolah..

Assalamualaikum

Maklang have been super busy last week . Tak sempat nak updet. Banyak kerja terbengkalai. Kerja mereben macam tak banyak hasil.. Alahai sedih..

Buat yang ini tak siap2. Tapi kena make sure yang ini siap by khamis ini insyaALLAH . Pengantin nak guna 23.3 ini insyaALLAH .. Harap2 dapat selesai segera.. Nok muntah ambe buat yg ini...

Jom kita flashback.

Hari rabu lepas, maklang buat lontong kering.. Kawan nak makan.. So merajinkan dirilah. Serunding kelapa dan rendang ayam dan siap buat dah wiken sebelum itu.. Tinggal sambal jawa dan paru goreng je. Maklang buat juga lontong sebab dah ura2 nak buat utk geng klas faraid.

Meeting pibg utk lontong kering tak jadi buat petang. So maklang singgah kat sekolah kejap hantar makanan. Biaslah kena kidnap jap. Then zoom ke aurau. Dapat dgr ustad mad kejap je. 20 mins je kot. Then ke kelas faraid. Lambat sebab singgah MM ambil hadiah utk Malam Amal SMKRP. Best Zic Zac bagi hp.. Murah rezki cg pian

Bertuah sapa yg dapat:)

Lepas kelas, ajak geng datang makan lontong.. Alhamdulillah they enjoyed!



4 org je. Tapi siap pusing keliling rumah.. Mereka terpikat dgn rumah ku yg bersepah.. 


Petang itu lepas mereka pulang, maklang ngan YDP SMKRP ronda sampai Kerteh nak kutip duit. Dapatlah 5-600 . Pergi beli doorgifts juga dan hadiah2 yg diperlukan utk Malam Amal. Pergi Romantika je..

Khamis ponteng kelas cik ngah . Semuanya kerana Malam Amal. Aduhai asik ponteng kelas aje. Lelah dibuatnya kerana malam amal. Mtg dari jam 10 kot sampai 1:30ptg then bersurai. Nasib baik kelas arab dibatalkan.. Or else ponteng lagi.. 

Cukup takat tu dulu.. Nnt sambung lagi, insyaALLAH ...

1 ulasan: