Sabtu, 1 Mac 2014

Jubah baru!

Assalamualaikum

Alhamdulillah best hari ni. Bangun pagi ingat nak jg habiskan yg ini

Tapi sampai kemalam tak tersentuh.. 

Siap merendang dan buat serunding kelapa tadi, maklang report duty dalam
Bilik jahit. Seronok bila tailor maklang kasi plan jubah. Lamaaaaa sgt dah tmph kat dia. Dah dekat setahun kot tp tak siap2. Bila tadi dah ambil kain dan jg minta plan baju ( tanya brape dia x mau duit.. Maklang belikan dia gula dan tepung hadiahkan), dalam jam 12-6 ada brenti makan and a few other breaks, siap dua helai jubah... Tp tak kemas lagilaa benang2.. Minggu depan i nak melaram InsyaAllah:)

Yang batik tu beli in 2012, yg viscose beli in 2011 rasanya... Nasib baik tak reput lagi


Seronok arini! Alhamdulillah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan