Selasa, 8 April 2014

Tak sihat:(

Assalamualaikum

Dab berhari2 dah maklang try nak update. Tapi tak ada mood. Basan yak berapa sihat:(. Batuk terok. Semua bermula sejak hari meraikan pengetua. Cuaca yg tersangat panas kemudian masuk kat bilik sejuk, keletihan dan sebagainya sumber faktor yg menyebabkan tidak sihat. InsyaAllah menjadi kifarah segala dosa2 yg banyak.. Aamiin..

Hari Rabu lepas, ada upacara belajar cara2 penyembelihan utk tgkt 4. Maklang datang juga buat sibuk. Dah cg jemput apalagi.. Heh.. Angah pun turut serta. Sedap gulai kambing itu.. Alhamdulillah 

Khamis maklang pergi kuliah macam biasa. Jumaat jg seperti biasa. Cuma petang jumaat maklang join kuliah kat masjid lama kg baru. Cik ngah n cg mi yg mengajar tentang sifat 20. Alhamdulillah . Jumaat tu maklang tak masak pun.. Tapi dapat menyiapkan beberapa biji bag:) seronok juga bila ada kerja yg siap.. I am way off schedule;(


Sabtu.. What did i do? Menjahit sikit2.. Masak simple2. Cik abang tak ada request apa2.. So simple je.. Ikan goreng je kot.. Haha.. Lupa sudah


Ahad.. 

Buat nasi tomato.. Alhamdulillah ... Lama sungguh x buat yg special. Sian anak2

Isnin.. Semalam ada kelas sulam. 3 students aje.. Alhamdulillah . Walau badan x sihat ku teruskan jua sbb dah berjanji. Telan clarinese ingat x ngantuk rupanya subhanallah.. Amat membuat ku tidur yg sangat deep. Moga Allah beri kesembuhan.. 


Kerha anak murid. Surprised benar dia bcoz she thought she could not do it!



Husna kata dia takut sbb rasa macam tak boleh aje.. Hehe.. Now she geels more confident!

Thats all for now.. Nak hantar anak2 ke sekolah.. Doa kan maklang sembuh.. Tq

Assalamualaikum

Ps: sori ejaan bnyk salah.. Malas nak cek. Nak cepat!/)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan