Rabu, 21 Mei 2014

Sibuk 1 minggu rasa macam sebulan..

Assalamualaikum

Dah berapa lama tak updet ek. Lost track of time. Mmg rasa 1 minggu lepas yg berlalu macam masa 1 bulan. Bila ke kelas semalam, tak ingat dah yg baru skip klas 1 kali aje. 


9 May yg lepas cik abang belanja bawa jalan sampai ke Bandung. Konon hadiah harijadi. Alasan ke sana pon sbb anakanda sulung dah mula sakit mata.. Daddy kata Mommy has to go and visit daughter.. Sbb anakanda kalau stress mmg laa mata buat hal!

Alhamdulillah lepas melalui KLIA2 yg macam sangat jauh tu and lepas berganti gate entah 3/4 kali, kami dapat board akhirnya. Lambat 1.5 jam kot. Tiba Bandung beg kena gelidah. Terlebih gelidah kali ini.. Hmmmm:(

Dhira kata tak boleh jumpa malam itu sbb dia ada tak dapat taxi dari uni
Pendidikan indonesia. Dia yg minta kita dtg, tapi dia bz. Lupa sbb ada Bandung games. Tapi rezki nak jumpa
Dia usaha jg nak dtg hotel. Kami dok kat Aston Tropicana. Kali ke2 di sini.. Dan sgt puas hati dgn bilik. Rupanya kamar kami di upgrade dr junior suite entah apa entah yg lebih baik. Alhamdulillah . Dhirah balik ke UPI lepas makan ayam bakar yg mak bawak.. Mmg dia request nak ayam bakar yg letak thyme and oregano.

Antara gambar kat bilik tu..
Makin tembam along sekarang.. Ingat makin teruk belajar makin kurus.. Tapi sebaliknya ..huhu

...

Besok pagi2 lepas breakast kami pi amek Along kat UPI. Dia nak balik makan... Maklumlaa mak bawak dekat 10kg kot barang2 makanan utk dia.. Macam2 request...

Brekfas berdua...macam pi hanimung pulok le.. Alhamdulillah 

Lepas bekfas amek Along di UPI. Then mommy and dotter slept soundly. Lepas zohor hantar Along balik UPI. And both mommy and daddy pi shopping..:)
 Letih sangat perjalanan KL ke Bandung.. So santai2 aje.. Petang tu kami ke Pasar baru beli kain2 koton sedikit utk anak2 dan sendiri.. Hehe..


Kami makan satay Pak gino pada malam kedua.. Enak bangat.. 
 Satay buntel dan satay kambing...


Lepas dinner terus balik hotel. Along sampai agak lewat malam tu.. Ke along x balik? Dah tak ingat sbb rasanya lama sangat dah berlalu...  

Huhu.. Besok kot sambung.. Keje tgh banyak sangat.. 

Sekian dulu ye...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan