Ahad, 31 Ogos 2014

Salam Merdeka

Assalamualaikum 

Belum sompek nak ucap Selamat hari raya maaf zahir batin, merdeka pulak dah sampai. Sungguh masa itu berlari tak dan den nak koja... Masuk bulan puasa then raya, dah habis raya , merdeka, 2 minggu lagi cuti sekolah... Penat jugak nak kejar, nak persiap urusan dunia dan perkwmas urusan akhirat.. Moga Allah permudahkan semuanya.. Amiin..

Sempena merdeka, kami ke pantai.. Seronok juga berendam air dingin sbb cuaca sangat cantek hari ini Alhamdulillah ..


Lama sangat tak ke pantai. Kalau beriya plan mmg tak sempat. Jam 6:45 pg kot tiba2, cik abang kata.. Jom piknik. Maklang langsung tukar menu dari roti jala ke mee goreng, nasi goreng dan tuna sandwich. Roti beli kat 7-11. Alhamdulillah it was a good piknik. Paling best bila Along wasap gambar dari jakarta.. Abg tengok.. Eh camana ek along boleh selfie jauh2.. Tergelak anak2 abd dia sendiri ketawa.. Abaaaaah.. Angah kata... Kawan dia lah yg ambik! Hehe.. Suamiku suamiku...


Balik dari pantai dgn baju yg basah, ajak maya and angah basuh lantai kat tempat penyidai. Maklang lepaskan mereka buat sendiri. Mak nak masak. Tak dan nak
ambil gambar.. Berdesup! Habissss. Alhamdulillah 

Kol 3:20 ptg ke majlis kawin anak
Kawan. Kami yg berselfie, pengantin dah dalam rumah.. Bergambar.

1 hari berturut makan daging, bahaya bahaya...semalam di kemaman rumah haji hashim, kawan masa kerja dulu. Anak dia pulak kawan sama opis dulu.




Sempat gi MM kjp.. Ingat nak beli bag kat carlo rino, tp suami ku tak berkenan.. Huhu...


Sekian