Sabtu, 9 Mei 2015

Alhamdulillah.. I am one happy wife and mother:)

Assalamualaikum

Alhamdulillah we arrived in Kerteh approximately 4:45pm and I was greeted by these:)

Box 1 : a birthday gift from my cik abang and kids , and

Box 2: i beli sendiri hehe.. Hadiah utk sendiri hehe

Surprise sungguh maklang! Alhamdulillah.. Pucuk dicita ulam mendatang.. Sekotak penuh idaman hati.. Kira ni kotak ke2 dari cik abang..hehe.. Masa April hari tu dia dah belikan sekotak:) ...Senyum meleret cik adek:)

Senyum senyum dan senyum...



Macamana tak senyum... Yg mmg kita angan2 dah jadi milik kita..


Menurut angah masih ada yang belum sampai:) , stock tak dop:).. Tak pe mak tunggguuuui dengan penuh rasa tak sabar...:)

Alhamdulillah atas segala nikmat dan kurnia Mu Ya Allah..




7 ulasan:

  1. sayang tu cik abang kpd mak lang...:-)

    saya estimate paling kurang pun enam ribu ringgit tu...yang lebih nilai tu sbb cik abang buat surprise tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. Alhamdulillah pak pin. Berdoa dan terus berdoa moga ikatan kasih sayang like u and kak aishah.. Maklang suka tgk how you show your love pada dia! Alhamdulillah

    BalasPadam
  3. wow..bestnya MakLang...dapat hadiah surprise dari Cik Abang ...
    Portmeirion tuh!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Nurazzah 8, alhamdulillah rezki dari Allah

    BalasPadam
  6. Hmm, teratak mak lang, rupanya, ingatkan ni blog restoran mak lang port lepak sy ngan abg tersayang kat area puchong tu, rupanya, but anyway, so amusing to see mak lang punya blog, cukup menghiburkan, so all the best for mak lang n family...

    BalasPadam