Khamis, 7 Mei 2015

Day 2: Birthday Vacation in Bali P2

Assalamualaikum 

Semalam tak sempat nak update .. Penat teramat.. Like i said, we went to puncak Kintamani, lepas tu pergi tengok sawah bertingkat, lepas tu pergi jalan2 kat Unud and terus pergi shopping kat kedai Khas ole2 Bali... Memang we were beat. Teramat sangat letih... Tp we enjoyed so much! Alhamdulillah

----


Meh sambung sikit lagi utk acara hari ke2:)


Lepas dari melihat pura di Berdugul kami berhenti makan dulu. Mulanya nak beli nasi aje kat kedai org jawa yg terletak berhampiran, tapi entah macamana kami singgah terus makan kat situ. Nasi dan sayur kami beli kat warung org jawa di situ. Lepas tu solat kat masjid yg berdekatan. Walau masjid lama tapi yg bagus tandas dia bersih dan tak berbau langsung. Mmg maklang perhati toilet2 kat indonesia ni 9/10 adalah bersih dan tak berbau. Kalau kat Malaysia, kadang segan nak masuk tandas walau di masjid... 

Lepas dari situ kami ke Tanah Lot.. Memang sangat menakjubkan ciptaan Illahi.. Cantek sangat!


Dengan cik abang and wan sara

Cantekkan

Jalan2 ambil angin dan kemudian berhenti minum air kelapa dan berhenti beli hadiah tandamata utk family dan sahabat terdekat:)

Dari tanah lot kami bergerak pulang ke hotel. Capek banget petang itu..

Nanti sambung Day 3 pula InsyaALLAH 

( ni dalam kereta otw balik kerteh.. InsyaALLAH 1/2 jam lagi sampai:)


1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam