Selasa, 20 September 2016

Sewing Room Makeover

Assalamualaikum...


Lama tak bersua...sesekali rindu bertandang
Insya Allah bakal kerap nak update blog.
Dah ada tempat khas nak letak computer InsyaAllah

Sekarang maklang dalam process nak kemaskan bilik jahit yang macam tongkang pecah.
nak buat macamana semua kena kombah. Dah 4 hari macam ini. 1 hasil tak ada. Tak apalah moga lepas ini lebih berjaya InsyaAllah. Rezki Allah bertaburan. Cuma maklang tak tahan tengok bilik jahit ni terlalu bersepah. Berangan juga nak ada proper almari. Tapi bila minta quotation sampai boleh nak beli sebuah MYvi, maka tak perlulah. Make do je dengan apa yang ada. Reorganize sikit2

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. mabuk kain prof! tiap kali gi Bandung, mesti handkut bbrp helai

      Padam
  2. Balasan
    1. Semoga tersusun rapi lama ...jangan hari ni susun besok serabut huhu

      Padam