Sabtu, 22 Oktober 2016

Sek teknik

3/4 ari lepas ada budak pergi buat lawatan ke sek teknik di cheras

Dia repot kata best sangat sekolah tu..

Terus2 nak masuk sekolah tu..

Wah kalau macam gitu, mak pun nak pindahlah nak duduk kajang..

Beriye2 dia nak masuk sekolah tu..

Mak macam rasa terkejut juga. Tak pernah lagi ada anak yg beriye nak masuk asrama. Memang rasa pelik.. tapi mak cool aje..

Until semalam petang dia balik ke rumah KL. Masa dia sampai mak tido..

Ha.. mak dah bangun! ( mak tido mati semalam sebab entah letih sangat!).. mak tanya dia betul2.

Betul ke nak masuk sek teknik?

Ho laa nak gi sek teknik..  Nanti mak hantar dan ambik Hakimlaaa

Eh mana boleh. Awak ingat dekat ke? Maybe 2jam pergi 2 jam balik. Kalau nak pergi.. kena dok asramalah!

Hmm terus dia kata.. taknaklaa.. tak jadik masuk. Ingat boleh dok rumah.. heheh..

Tak jumpa mak dia 4 hari, balik2 terus melekat ngan mak petang semalam.. masih bermanja2an lagi.. sama macam Along hehehe.. oooopppsss..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan