Sabtu, 12 November 2016

Alhamdulillah atas segala nya

Assalamualaikum


selamat pagi

awal sikit bersiaran. malam  tadi mengantuk sangat nak menaip. ni cari masa juga ni.

semalam sibuk layan mata, layan  sulam. untung semalam  tak ke pasar tani, kalau ke pasar tadi, lagi lah sibuk.

Alhamdulillah Allah beri kelapangan  nak menyulam semalam  nak dekat siap dah 1  bantal  yang kawan tempah utk nak buat hadiah pengantin. Syukur, InsyaAllah siaplah sulamannya hari ini dan boleh sambung 1 lagi. Ada 2 lagi beg urgent  nak kena siap. Sepupu dari  Indonesia nak juga 2 buah beg. Tu super urgent. Ada jg beg yang sulaman dah siap tinggal tunggu untuk disambung. Pouches juga ada yg  perlu  disiap   by  12  Dec. Alhamdulillah  dengan rezki  yang mencurah. Maklang memang kena kumpul duit.  Ada hal yang nak diselesaikan...InsyaAllah moga  Allah permudahkan...


****

Sambung cerita malam pulak...siang macam  biasa...zoom zam zoom zam...tak sempat nak update..


Siang semalam start menyulam, Alhamdulillah dah siap pun petang tadi...


 Alhamdulillah...siap pun. Ada 1 lagi nak kena siap. Tempahan by orang yang sama . Nak kena siap Rabu. Alhamdulillah malam pulak, sepupu dari Indonesia tempah 2 biji beg. Ni nak siap dah, Kena jahit cepat2. Dia pun nak by akhir bulan sampai pada dia.


Pagi tadi, kami ber3 brekfas kat Hentian Mesra. Memang sedaplaa nasi kerabu dia..Alhamdulillah, Lepas tu ke MM tukar card bank.  Alhamdulillah  siap dah update semua.  Lega...

InsysAllah kejap lagi maklang nak siapkan ni.  Harap2    mata sanggup bekerjasama untuk nak siapkan ni...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan