Rabu, 16 November 2016

Jamuan akhir tahun cikgu 2016

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...bz 2-3 hari ni...

Ahad full day outside.

pagi2 lepas masak kan cik abang nasi ayam maklang siap2 nak ke LUTH. Buat ayam  seekor, besok pagi tanya ada lagi tak ayam, bibik kata habis dah  ibuk..yang makan nya cik abang dengan en Hakim berdua aje...huhu

Tengahari tu maklang ke Rumbia. Ada makan2 akhir tahun utk guru2. Maklang sebagai ajk PIBG pergi jugalah meraikan... Alhamdulillah dapat 2 biji tupperware. The food was good.

Balik dari makan2, terus ajak cik Abang ke LUTH semula. kena betulkan ic penama...hehe...i tulis no 4 yang last  tu no ic  i...konon macam ingat hehe...

Balik dari LUTH, solat asar then Cikgu Mi datang hantar duit kutipan utk tabung surau. Alhamdulillah dapatlah 300 lagi... Syukur...

Malam tu, lepas Isyak mmg tombang terus. Memang letih sangat lagipun malam sebelum tu  tak boleh nak tidur. Tapi nampak Cik Abang steady je. Dia kata dia tak tidur sampai 3 pg. Tapikan, rasanya waktu maklang pergi lunch tu pasti dia dah tidur dulu sebab  tu steady je hehe...
PKP sedang memberi sepatah 15 kata.. hehe

 PKP dan Cg Razak...antara yang duduk semeja
 The sooooo good food
 kek cheese ni sedap sangat! maklang beli guna duit kutip2



Alhamdulillah it was a well spent day.!

Tq cg sebab belanja I makan:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan