Sabtu, 10 Disember 2016

Balik Jay Bee

Alhamdulillah sampai depan rumah mak @ 12:20am. Maam mmg jadi maam hehe. 2 driver tadi.

Letih sangat kalau jalan jauh.  Bila drebar lelaki maam dok depan sebab bukan duduk sesaja. Kena suap makan mee, kena suap makan keropok, kena serve air kopi untuk drebar. Bila drebar pompuan, baru maam jadi maam.

Bila maam jadi maam, boring2 tengok phone, maam tidurrr sampai ke JB. Perasan ada berenti kejap entah kat mana.

Sampai jb, solat kejap pastu rasa panas, maam bersiramlah dulu. Ni dah siap seme. Maam nak beradu. No kacau2 aaa..

King dah pesan besok nak makan nasi lemak.. kena korek esbok mak ler. Apa ada, kita masak. ( ni baru dia tanya lagi.. )

Tadi masa mak nak simpan hasil tangkapan dari Cukit, mak kata... banyak nyaaaa... eh dah mak pesan kan! Hehehe..

Besok In sha ALLAH acara mencari baju dan kasut sekolah bujang mak.. mak nak beli selipar laaa ( hint3x).. hadiah anniversary kena ada 25 sebab 25 tahun !

Selamat malam!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan