Isnin, 31 Mac 2014

Majlis perpisan pengetua SMKRP...

MAssalamualaikum

Alhamdulillah baruselesai yg ini.. 



Dah ngantuk ni. Siang td tido dkt 2 jam. Letih and tak brape larat nak keje.. So maklang tidolah..ni badan tak brape sedap. Tekak gatal. Idung macam nak tersumbat:(.. Ni pon jap lagi kn tido. Perlu rehat yg banyak...

Tadi ada majlis perpisahan dgn pengetua SMKRP. Tu yg letih sgt . Panas sgt dlm audi tu.


Pengetua berucap..



Yang paling bamm tu anak mak row yang paling depan.. Dia demam. Tonsil bengkak lagi...sian dia

Maklang kepanasan dalam audi. Nak tak nak terpaksa juga. Kalaulah ada yang nak sponsor betulkan aircond dalam audi tu kan best... Moga Allah beri jalan keluar..Aminn


Selesai all the ucapans.. Giliran memberi hadiah oleh murid2 and the gurus... I menyibuk jadi pengiring pengetua je...

Anakanda ketua kelas 1 inovatif..

Maklang bagi on behalf of PIBG

lepas tu baba salam menyalam ngan anak2 rantau...

I like this picture...Alhamdulillah pengetua agak mesra alam ngan anak2 murid...:)

Then bab makan2.. Berselera sungguh..pucuk paku masak lemak kuning dan ikan bakar sangat menyelerakan..Alhamdulillah 

Selesai makan...kami rehat kejap dan bergerak ke SMK Kijal. I jadi drebar. Naik kereta yg di pasang riben. Angah kata..sian Alphard jantan kena pakai bunga..kelakar..hehe


Di sambut dgn bunga manggar dan kompang ...

Then sesi bersuai kenal dan lepas tu bawa pusing sekolah...cantek sekolah..bersih dan tersusun..Alhamdulillah .. Kalau boleh nak buat SMKRP macam tu jugak..

Then makan lagi...hmmm

Tiba rumah pukul 2 lebih.. Lepak penat sangat. Dengan cuaca yg panas berbahang. Atas dunia dah tak tahan..dalam neraka nanti macamana... Naudzubillah..moga Allah jauhkan kita dari azab api neraka. Amin..


Nak letak gambar jahitan anak2 murid maklang. Ahad lepas ada buat kelas sambungan yg tak selesai..Alhamdulillah dah pandai mereka.. Cuma gabungan warna memang bright2.. Mmg kaler org Ganu..tak dapek den nak nolong.. Org kata ..beauty is in the eyes of the beholderkan...




Petang main riben mat salleh...penat sungguh hari Ahad... Mana ada keje yang tak penatkan..moga rezki yang dapat Allah berkati..Amin..

Sekian Assalamualaikum...








































Tiada ulasan:

Catat Ulasan