Rabu, 29 Januari 2014

Klas tafsir dan my RE.. What else kan?

Assalamualaikum

Semangat hari ini. Anak2 yang 2 bongsu pagi tadi dah kesekolah nak makan omellette cheese. Yg lebih nya si sulong.. Berebut benda tu dengan adek2 dia. Walhal dah buat sorang satu.. Last2 angah punya pun kena bedal. Dia
Share ber3:). Yg dua bongsu pergi perkhemahan di Kuantan pagi tadi-
Kem kempimpinan. Maya jadi pengawas dan Hakim jadi ketua kelas. Moga mereka dapat menafaat dari kem tu..insyaAllah..rindu dendam lah i kat budak 2 tu. Khamis baru balik.. 

Lepas selesai urusan ngan budak2, maklang menjahitlah.. Yeay! Alhamdulillah siap sebiji ..lama sangat dah ditempah ni:)

Siap beg, maklang pon bersiap nak gi klas . Baru ari ni join kelas tafsir ni. Moga lebih memberi manafaat insyaAllah. Ok kelas ni yg tak ok masa nak balik pinggang sakit sbb duduk 2 jam besila atas lantai.. Memang jem. Pergi balik diambil dihantar kak Faridah sham. Alhamdulillah...


Masak tengahari pulak. Dalam pada tak tahu nak masak apa jadi 4 jenis lauk. Masak serba sedikit je. Siap dah memasak semuanya.. Alamak nasi tak masak lagi...along yang masak. Bila naik atas dah zohor, sambung jahit 2 beg... Hmm mmg x brentilaaa . Kol 3:15 kot baru makan. Dah tak rasa nikmat sbb dah kelaparan

Ayam goreng kunyit, tahu jepun, sayur sawi putih masak kicap dan hati lembu goreng dgn kari.

Bunganya dah lama di sulam. Alhamdulillah akhirnya ada yg menyunting

Memang semalam maklang meriah benar meriben.. Hari ini belikat jem.. Hehe.. Jap lagi nak panggil tukang -urut- in- d- hause tolong lomor minyak kat belakang ni... Moga di pulihkan oleh Allah.. 
 

Sempat menampal 'inti' matahari semalam:).. Nnt boleh jait jadi beg inayaAllah

Dan menyiapkan yg ini pagi tadi

Lepas lunch bolehlah meng'felt' pulak.. Tapi takleh lagi dok kat mesin.. Lagi tunduk takut lebih sakit nanti..

Sunyi tak ada 3 ahli keluarga kat rumah.. Rindus dah...

2 ulasan:

  1. cantik2nya..singgah blogwalking kt sini,jemputlah ke blog saya
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam