Ahad, 1 Jun 2014

Mabuk kain




Assalamualaikum.

Semalam lps balik Family Day.. Sempat singgah kedai kejap beli riben dan sewaktu dgnnya.. Semua tergolek2 dog!

Ada yg panggil...maklang.. Maklang.. Eh ada juga yg kenal I... Hahaha.. Rupanya boss paklang punya wife.. Rupanya mengikuti Blog i yg dah hidup segan mati tak sudi.. Huhu..

Sembang panjang juga semalam.. Lupa pulak nak bergambar:(


Hari pulak pagi dah cakap kat cik abang.. Nak pi jalan Brunei nak bali bahan jahit.. Tp malangnya kedai kat situ tutup.


Tapi dah ada option lain.. Ada kawan craft kata.. Ada jualan craft fair kat centerpoint bandar utama..so, paklang bawa juga ka jalan Brunei sebab nak tunjuk jalan, aka, buang masa..then terus ke BU... Mabuk kainlah saya..huhu
    
  

Memang mabuk kain ni.. Harap2 Allah beri masa utk menghasilkan karya2 yang lebih indah  insyaAllah.


Makan lunch kat Sri TTDI. Good food. Alhamdulillah ..


1 ulasan:

  1. KAIN UTK CRAFT CANTIK2 KAN?BUAT BEG MESTI LAWA

    BalasPadam